Wegens verbouwing gesloten. Voor tegels verwijzen we u naar BettingRessing Tegels -
  Batterij 12 te 7141 JL  Groenlo.

Welkom

Beluister de radio commercial van GelreFM

One-stop-shopping op radio GelreFM

Korte video impressie van de toonzalen van Wessels Tegels, Sanitair, Keukens & vloeren

Wessels Tegels & Sanitair hanteert samen met Wessels Keukens & Vloeren het one-stop-shopping concept. Op één dag alle afspraken voor sanitair & tegels, en keukens, vloeren & totale afbouw.

Lees hier meer over die unieke concept, one-stop-shopping.

Sanitair specialisten
De badkamercoaches van Wessels Tegels & Sanitair kunnen u zeer goed informeren over uw nieuw in te richten badkamer, gastentoilet, saunaruimte met tegelafwerking, strips, pvc en heel veel meer. Zij volgen de nieuwe ontwikkelingen op de voet en adviseren u hier graag over.

U bent van harte welkom in onze toonzaal om eens vrijblijvend rond te kijken naar de mogelijkheden. Klik op de bovenstaande link voor nieuwe beelden uit onze toonzaal.

Badkamer
De badkamer wordt een steeds belangrijkere ruimte in huis. Was het vroeger vooral een ruimte om te douchen, tegenwoordig wordt de badkamer steeds meer ingedeeld als een welnessruimte. De badkamercoaches van Wessels Tegels & Sanitair laten u de nieuwste trends zien. Voor elke ruimte is een passende badkamer in te richten.

DOUCHESYSTEEM MET LED VERLICHTING.
Een echte gadget in de badkamer. De douche reageert op de warmte van het water en geeft een kleur af. Het werkt op water, dus geen extra stroomvoorziening. In de toonzaal hangt een voorbeeld. Komt u gerust even kijken!

Zoals u leest zijn er heel veel trends. Wat is voor u wel toepasbaar en wat niet? De badkamercoaches van Wessels Tegels & Sanitair geven u het juiste advies.

Badkamermeubels, zijn niet meer weg te denken uit de badkamer. In de toonzaal van Wessels Tegels & Sanitair staan enkele modellen opgesteld.

Wellness blijft natuurlijk een trend voor de ruimere badkamer. Een voorbeeld is een all-in one spa met sauna en stoombad. Hiervoor kunt u ook terecht bij Wessels Tegels & Sanitair. 
CBW-ERKEND Centrale Branche Vereniging
Wessels Tegels & Sanitair is aangesloten bij de CBW-erkend. Dit is een beschermregeling voor de consument. Lees verder...
 
Wat maakt WT&S uniek?
Zij kennen de markt als geen ander, zij ontwerpen, calculeren en zij denken mee met de klant. Wessels Tegels & Sanitair is een uniek totaalconcept, voor zowel de zakelijke markt als particulier.

Via onze website informeren wij u over de vele mogelijkheden bij Wessels Tegels & Sanitair. Vragen? Belt u gerust met de medewerkers.

In het pand van Wessels Tegels, Nobelstraat 2 te Lichtenvoorde bevindt zich de fraaie showroom waar u meer dan duizenden A-merkartikelen aantreft, tegen markconforme prijzen.

Douche met ledverlichting
One-stop-shopping concept
Duscholux douche
All-in-one sauna
Naar boven

Laatste nieuws

Impressies toonzalen
Klik op de link en u ziet nieuwe beelden uit onze toonzalen Wessels Tegels & Sanitair en Wessels Keukens & Vloeren. ...
Virtuele rondleiding
Nu te zien op de site. Een virtuele rondleiding van de nieuwe, fraaie toonzaal van Wessels Tegels & Sanitair. Klik met de ...

Wessels Tegels & Sanitair

Bezoekadres: Nobelstraat 2
7131 PZ Lichtenvoorde
Postadres: Postbus 86
7130 AB Lichtenvoorde
Telefoon: (+31) 544 712330
Telefax: (+31) 544 712353
E-mail: Stuur ons een e-mail
Ontwerp website: ebbers media
Concept & inhoud: Ikwijsudeweg.nl