Wegens verbouwing gesloten. Voor tegels verwijzen we u naar BettingRessing Tegels -
  Batterij 12 te 7141 JL  Groenlo.

Extra

Wessels Tegels & Sanitair, nieuwe badkamer, het stappenplan.
 
De beslissing is genomen, u wilt een nieuwe badkamer. Uw heeft een nieuwbouwwoning of de huidige badkamer voldoet niet meer aan uw wensen. Veranderde gezinssamenstelling of uw wilt juist een luxere  badkamer en dan? WT&S maakt het u makkelijk middels dit stappenplan naar uw droombadkamer.  

Stap 1: Oriëntatie
Internet, magazines, showrooms, er is een ruime keuze om u te oriënteren in de uitgebreide wereld van badkamers.

Stap 2: Verwachtingen
Maakt u eens een lijstje met de verwachtingen van uw badkamer, gaat u zich alleen douchen of wilt u ook in bad liggen? Hoe ziet de gezinssamenstelling eruit? Zijn er meerdere personen tegelijk op hetzelfde tijdstip in de badkamer? Neemt u hier vooral rustig de tijd voor, want dit is uw uitgangspunt voor de uiteindelijke badkamer.

Stap 3: Ontwerp
Welke afmetingen heeft de badkamer? Zijn er nog ramen aanwezig, of deuren die naar binnen draaien, is er voldoende ventilatie? Kortom hoe benutten we de ruimte van de badkamer zo optimaal mogelijk?

Stap 4: Douchen, baden of wellness
Keuze genoeg, maar waar kiest u voor? Luxueuze douches met uitgebreide mogelijkheden zijn helemaal dé trend van nu. Maar misschien heeft u liever een eenvoudige douche, maar met een super mooi bad. En het ultieme wellnessgevoel creëren we tegenwoordig gewoon in onze eigen badkamer met sauna, stoomcabine, whirlpool, enz. al dan niet met heerlijke oliën erbij.

Stap 5: Begroting
Uw wensen zijn bekend, u weet precies wat u wilt? Maar dan komt het, wat gaat dit allemaal kosten? Gaat u de huidige badkamer verbouwen, dan heeft u ook te maken met sloopkosten, nieuwe waterleidingen, verwarmingen, enz. De specialisten van Wessels Tegels & Sanitair adviseren u graag met uw begroting.

Stap 6: Badmeubelen, wastafels en kranen
Je dag begint en eindigt bij de badmeubelen. Ook hier veel design, maar ook praktische opbergruimtes mogen niet ontbreken. De kranen zijn er in vele variëteiten, al dan niet met opvallende ontwerpen, kleuren en meer.

Stap 7: Tegels
Badkamertegels wijzigen zich voortdurend. Het is absoluut sfeerbepalend de keuze van uw tegels in de badkamer. Op dit moment is de trend langwerpig en ook met houtprints doet het heel goed. Tip: de showroom van WT&S heeft een onvoorstelbaar uitgebreid tegelassortiment. Komt u snel kijken voor inspiratie.

Stap 8: Toilet
Ook hier verschillende opties. Wel in de badkamer, maar achter een muurtje. Kiest u voor de meest praktische oplossing in uw situatie.

Stap 9: Verwarming
Vloerverwarming is heerlijk als u met blote voeten over de tegels loopt. Maar een prachtige radiator om uw handdoeken op te hangen, in designuitvoering is natuurlijk ook een must. WT&S laat uw de nieuwste verwarmingen zien en adviseert wat voor uw het meest praktisch is.

Stap 10: Warm water en installatie
WT&S weet aan de hand van uw wensen welke warmwater installatie het meest geschikt is. WT&S geeft ook uw installateur de juiste tekeningen zodat ze niet voor verrassingen komen te staan.

Stap 11: 3- dimensionale visualisatie
U heeft alles in kaart gebracht volgens ons stappenplan. Via onze website is het mogelijk uw ontwerp te visualiseren. U sleept de verschillende opties naar de tekening en u ziet hoe uw droombadkamer werkelijkheid wordt.

Stap 12: Wessels Tegels & Sanitair toonzaal
Ongetwijfeld heeft u nog een aantal vragen of bent u benieuwd hoe het bad, de kraan, de douche, enz er in het echt uitziet. Maakt u dan een afspraak bij onze showroom en we helpen u daar waar nodig.

Stap 13: Uw eigen droombadkamer
Lichten gedimd, water in het bad, verwarming aangenaam. Uw eerste stap in uw eigen droombadkamer. Ontspan en geniet ervan!
badkameroverzicht
toiletopstelling
tegelopstellinigen
vrijstaande designradiator
Naar boven

Laatste nieuws

Impressies toonzalen
Klik op de link en u ziet nieuwe beelden uit onze toonzalen Wessels Tegels & Sanitair en Wessels Keukens & Vloeren. ...
Virtuele rondleiding
Nu te zien op de site. Een virtuele rondleiding van de nieuwe, fraaie toonzaal van Wessels Tegels & Sanitair. Klik met de ...

Wessels Tegels & Sanitair

Bezoekadres: Nobelstraat 2
7131 PZ Lichtenvoorde
Postadres: Postbus 86
7130 AB Lichtenvoorde
Telefoon: (+31) 544 712330
Telefax: (+31) 544 712353
E-mail: Stuur ons een e-mail
Ontwerp website: ebbers media
Concept & inhoud: Ikwijsudeweg.nl